Vilka leveransalternativ du kan se och välja kan bero på vilka varor du köpt, hur mycket de väger och ditt postnummer. Leveransalternativen kan även skilja om du är företag eller privatkund.

För fullständiga leveranskostnader och leveransvillkor klicka här

Vi erbjuder idag följande leveransalternativ.

Hämtning på vårt lager i Örebro - utan leveranskostnad

- Kostnadsfritt, du får en mailavisering när dina varor är plockade och klara att hämta.

Kvällsleverans med Best - smidigt och enkelt

- Körs ut kvällstid mellan 18-22

- Du får SMS med leveransförslag, du kan själv ändra till leverans utan kvittens, (lämna utanför din dörr) eller leverera annan dag. Du måste ange ett fungerande mobilnummer under leveransadressen för att det skall fungera.

- Fraktalternativet syns upp till totalvikt 18kg, farligt gods hanterar inte. (ADR).

Hämtning på ombud med Schenker

- Endast ett kolli

- Vikt upp till 15 kg

- Du får ett SMS när din order är klar att hämta. Viktigt att du uppgivit ett fungerande mobilnummer under leveransadressen.

Utkörning till privatperson och företag med Schenker

- Väljer du med kvittens så måste du vara hemma och kunna ta emot leveransen.

- Väljer du utan kvittens så kan paketet ställas utanför din dörr, eller angiven plats. Om gods försvinner så bär du som kund risken.

- Du kommer få ett SMS med förslag på leveransdag av Schenker som du måste bekräfta. Du kan via länken i SMS:et ändra leveransdag.

Utkörning med DHL Företag dagtid

- Väljer du med kvittens så måste du vara tillgänglig och kunna ta emot leveransen.

- Väljer du utan kvittens så kan paketet ställas utanför din dörr. Om gods försvinner så bär du som kund risken.

- För stora beställningar, pall eller högt ordervärde måste du alltid kunna ta emot din leverans och kvittera.

- DHL hanterar farligt gods (ADR) mot en förhöjd leveranskostnad.

Budpartner - vår lokala transportör i Örebro och Karlstad

- Snabba och smidiga leveranser till både privatpersoner och företag.

- I Örebro leverans samma dag.