Avisering är meddelande om din leverans. Den skickas när ordern är plockad via mail. I mailet får du en spårlänk som du kan klicka på för att se leveransstatus.

Om du valt DHL servicepoint (hämta via ombud) så får du avisering via SMS. Det är därför viktigt att du har skrivit in ett korrekt mobilnummer under dina leveransuppgifter. Även påminnelser skickas via SMS först.

För privatkunder som valt hemleverans med DHL Home delivery så sker avisering via SMS där du som kund måste bekräfta leveransförslaget eller ändra leveransdag.

Har du valt Best kvällsleverans så sker all kommunikation och avisering via SMS. Du måste ange korrekt mobilnummer för att det skall fungera.