Väljer du Hygienshoppens faktura så får du också välja vilken e-postadress som du vill att pdf-fakturan skall skickas. Företag & offentlig sektor kan även välja e-faktura (Svefaktura/PEPPOL). Det går även att välja pappersfaktura, men vi hoppas att du bara väljer det om du inte kan ta emot pdf-faktura eller e-faktura då e-fakturering är bättre för miljön och blir till en lägre kostnad.

Om du väljer att betala med Klarna får du din faktura när vi har plockat och skickat din order.

Du gör dessa val när du väljer betalning. Du kan också ställa in faktura valet under ditt konto om du är inloggad. Så slipper du fylla i det igen.

Fakturan skickas till dig samtidigt som vi skickar varorna från vårt lager. Fakturan skall vara betald inom 20 dagar.

Vi kan komma att ta en kreditupplysning. Det gör vi efter du lagt din beställning. Om du vet att det kan bli problem med din kreditupplysning välj annat betalalternativ.