Du kan välja att betala med vår egen faktura, kortbetalning, Swish, Trustly eller Klarna faktura.

Om du väljer att registrera dig med ett konto hos oss får du automatiskt 5% rabatt och har möjlighet att välja att betala med vår egen faktura. Om du inte väljer att registrera dig som kund först så kommer du inte kunna välja Hygienshoppens faktura.

Fakturan skickas den till dig via e-post samtidigt som vi skickar varorna från vårt lager och skall vara betald inom 20 dagar.

Vi kan komma att ta en kreditupplysning. Det gör vi efter du lagt din beställning. Om du vet att det kan bli problem med din kreditupplysning välj annat betalalternativ.

Om du tillhör en avtalskund så är det ditt företag som styr vilka betalsätt du kan välja. Då kanske du endast ser Hygienshoppens faktura.

När du väljer att betala med Klarna får du din faktura när vi har plockat och skickat din order.

Vårt nummer för betalning med Swish är 1232012292

Du har möjlighet att genomföra ditt köp genom kortbetalning om du använder ett svenskt kort utställt av VISA eller MasterCard. När du gör din beställning reserveras beloppet på ditt kort/konto. Först när vi plockat din order så kommer beloppet att dras.

Det är inte möjligt att betala med ett kort som är utställt av en utländsk bank.